Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

TOFU rezeň v cestíčku


Prísady

400 g TOFU,
5 PL sójovej omáčky,
koreniny,
soľ,
vajcia,
múka,
mlieko


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
TOFU nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou. Marinujeme aspoň 12 hodín. Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z TOFU alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g TOFU, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!