Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Králik na majoráne


Prísady

predné mäso z králika,
20 g mrkvy,
30 g petržlenu,
40 g zeleru,
cibuľu,
1000 g zemiakov,
60 g masti,
lyžicu hladkej múky,
2 strúčiky cesnaku,
majorán,
soľ,
čerstvú petržlenovú vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.41/5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Predok z králika umyjeme, osušíme, pokrájame na kúsky a dáme variť do vlažnej osolenej vody spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou a cibuľou. Uvarené mäso vyberieme, vývar precedíme a uchováme v teple. Z masti a múky urobíme zápražku, zalejeme ju vývarom a dobre vyšľaháme. Omáčku ochutíme prelisovaným cesnakom, soľou a majoránom. Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v omáčke. Keď sú zemiaky takmer mäkké, pridáme do omáčky králičie mäso a spolu dovaríme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!