Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Tatársky biftek zo zemiakov


Prísady

3 ks varených zemiakov,
1/2 ÈL sladkej papriky,
1/2 ÈL štipľavej papriky,
5 – 6 PL kečupu,
4 strúčiky cesnaku,
1 cibuľa,
asi 1 dcl oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky prelisujeme, cibuľu nadrobno pokrájame, cesnak rozotrieme, pridáme mletú sladkú aj pálivú papriku, kečup a s olejom dobre vymiešame. Ja ešte dochucujem podľa vlastnej chuti, na konci pridávam kalíšok dobrého koňaku ako do normálneho tataráku. Podávame na hriankach, opečených na tuku alebo upečených v hriankovači. Hrianky potrieme cesnakom a podávame natreté zemiakovým tatarákom. Vhodným nápojom je pivo ale aj bylinkový čaj.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!