Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakové posúchy s bryndzou


Prísady

750 g zemiakov,
100 g cibule,
240 g bryndze,
2 vajcia,
60 g hrubej múky,
soľ,
mleté čierne korenie,
rasca,
80 g oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.00/5

Hodnotenie: 3.0/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olúpané a umyté zemiaky s cibuľou postrúhame, zmiešame s bryndzou, vajciami, múkou, osolíme, okoreníme, pridáme mletú rascu a spolu dobre vymiešame. Z tejto hmoty formujeme posúchy, ktoré opekáme na rozpálenom oleji do zlatista. Podávame teplé s čajom alebo zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!