Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Oravská zemiaková kaša


Prísady

1 kg zemiakov,
voda,
soľ,
80 g údenej slaniny alebo 100 g škvariek,
80 g cibule,
2 –3 dl mlieka,
400 g kyslej kapusty,
30 g masti


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (8)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu pokrájame na kocky, opražíme a keď pustí tuk pridáme nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mlieko a nakrájanú kyslú kapustu zohrejeme ( každé osobitne). Do horúcich roztlačených zemiakov primiešame masť a horúce mlieko a vymiešame hladkú kašu. Nakoniec do nej vmiešame horúcu kyslú kapustu. Porcie posypeme slaninou s opraženou cibuľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!