Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Talianske zemiaky


Prísady

Zvyšky pečeného alebo vareného mäso z polievky,
paradajky a zemiaky podľa potreby,
maslo,
strúhanka,
soľ,
cibuľa,
asi 1/4 l mlieka a vajce na zaliatie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.67/5

Hodnotenie: 2.7/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vopred uvarené zemiaky pokrájame na kolieska. Paradajky sparíme, olúpeme a tiež nakrájame na kolieska. Mäso rozsekáme. Do zapekacej formy vymastenej maslom najprv navrstvíme mäso ( podľa potreby a chuti ho okoreníme). Naň rozložíme paradajky a potom kolieska zemiakov. Každú vrstvu zasypeme strúhankou, osolíme, posypeme cibuľkou a niekoľkými vločkami masla. Všetko zalejeme mliekom s rozšľahaným vajíčkom a upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!