Prísady
600 g čerstvých húb,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Èerstvé hríbovité huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a primiešame huby. Osolíme a dusíme domäkka. Necháme vychladnúť. Žemle nakrájame, sparíme horúcim mliekom a pretrieme cez sitko. Roztopené maslo premiešame so sardelovou pastou, rozšľahanými vajcami a korením. Vzniknutú zmes primiešame k hubám, pridáme petržlenovu vňať a podľa potreby zahustíme strúhankou. Z pripravenej zmesi sformujeme rezne, obalíme ich preosiatou strúhankou a v rozpálenom oleji ich z oboch strán vypražíme dozlata. Podávame s hranolkami a tatárskou omáčkou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!