Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaky zapečené v alobale


Prísady

zemiaky,
na kocky pokrájaná mrkva,
zeler,
petržlen,
zrná kukurice,
petržlenová vňať,
maslo,
soľ,
sladká červená paprika,
mleté čierne korenie,
prípadne vegeta a cesnak


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, ak sú mladé stačí ich umyť, pokrájať na kolieska a rozložiť na vymastený alobal na takú plochu, aký veľký chceme mať balíček. Na ne navrstvíme kukuričné zrná a zeleninové kocky v pomere 2/3 : 1/3. Posolíme, okoreníme, posypeme petržlenovou vňaťou a vločkami masla. Všetko ešte raz zopakujeme, balíčky potom dobre uzavrieme a pečieme do zmäknutia. Zeleninu a koreniny môžeme obmieňať podľa zásob, chuti a rodinných stravovacích návykov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!