Prísady
400g eidamskej tehly,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Syrokrém, maslo a bryndzu dobre vymiešame do penista. Pridáme na drobno pokrájané vajíčka, cibuľku, pažítku alebo petržlen, 50g posekanej šunky. Do hrnca dáme zovrieť vodu, vypneme ju a na 20 min. ponoríme eidam v mikroténovom sáčku do vody a prikryjeme pokrievkou. Vyberieme a rýchlo rozvaľkáme na alobale asi na 5 mm. Rozložíme ostatné plátky šunky, natrieme plnkou a zrolujeme pomocou alobalu. Dáme do chladničky na 24 hodín.
Alebo iná plnka : 250 g masla, syry - vymiešať, pridať 3 pláty nakrájanej šunky, vajcia a treščiu pečeň. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!