Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Staročeská hus na zázvore


Prísady

hus,
4 strúčiky cesnaku,
mletý zázvor,
masť,
cibuľu,
hladkú múku,
soľ,
teplú vodu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5

Hodnotenie: 2.3/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hus naporciujeme, potrieme cesnakom rozotreným zo soľou a posypeme mletým zázvorom. Na masti opražíme cibuľku, pridáme naporciovanú hus, podlejeme teplou vodou, vložíme do rúry a pomaly pečieme za občasného podlievania. Keď je hus mäkká, mäso vyberieme, šťavu zaprášime hladkou múkou, rozriedime vodou a povaríme. Omáčkou polejeme porcie husi a podávame s knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!