Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor v pivovom cestíčku


Prísady

1 očistený kapor,
1‚5 dl svetlého piva,
čierne korenie,
soľ,
citrón,
chren,
130 g hladkej múky,
1 vajce,
kysla smotana,
tuk


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra očistíme, umyjeme a nakrájame na porcie. Zmiešame pivo, vajce, múku, soľ a korenie na hladké cestíčko. Tuk rozohrejeme a rybu obalenú v cestíčku opečieme na panvici do zlatová. Kyslú smotanu zmiešame s chrenom, citrónovou šťavou a ochutíme soľou, cukrom a korením. Kapra naukladáme na vyhriate taniere, zalejeme omáčkou a podávame so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!