Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bulharská kapusta


Prísady

1 stredná hlávka kapusty,
2 väčšie cibule,
1 bobkový list,
3 stredne veľké mrkvy,
4 papriky (2 zelené,
2 červené),
5 paradajok (môžu sa olúpať),
hlávka cesnaku (4-5 strúčikov),
500 g kuracích alebo morčacích pàs,
2 – 3 dl zeleninového vývaru (bujón),
soľ,
olivový olej,
čierne korenie,
vegeta,
majoránka,
petržlenová vňať,
1 téglik sladkej smotany alebo biely jogurt


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustu a papriku nakrájame na prúžky a olúpeme paradajky. Potom ich nakrájame na kocky, cesnak na plátky a cibuľu na mesiačiky, nastrúhame mrkvu. Všetko dáme do väčšieho hrnca a podlejeme bujónom, dochutíme vegetou a posolíme. Mäso prudko opečieme na cibuľke a olivovom oleji, dochutíme a pridáme k uvarenej zelenine. Všetko potom ešte podusíme do mäkka. Na záver pridáme smotanu alebo biely jogurt a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s čiernym chlebom alebo parenou knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!