Prísady
300 g srnčieho chrbta bez kosti,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Medailónky zľahka naklepeme, a dáme na krátko marinovať (cca 1 hodinu). Marinádu si pripravíme z oleja, koreňovej zeleniny a z divokého korenia: jalovec, nové korenie, celé korenie, tymián. Solíme až pri pečení. Medailónky opečieme na panvici bez oleja.
Na panvici rozpustíme olej a maslo, pridáme dve lyžičky hladkej múky a urobíme zápražku. V teplom vývare rozmiešame šafrán a vlejeme do zápražky. Pridáme mlieko a sladkú smotanu, osolíme, pridáme biele korenie a povaríme 5-10 minút. Nakoniec pridáme maslo a čerstvú petržlenovú vňať. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!