Prísady
750 g mletého mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Pomelieme mäso, pridáme mlieko a polovicu postrúhaného syra. Pridáme soľ, vegetu a korenie. Dobre premiešame, zakryjeme fóliou a dáme na noc do chladničky.
Zmes si ráno vyberieme z chladničky. Na masle upražíme/udusíme hríby. Pridáme vajcia a urobíme praženicu (hríby sa majú chvíľu dusiť na cibuľke). Mäso si dáme na vymastený plech, kde dáme alobal, podľa rozmerov plechu na pečenie si ho prispôsobte tak, aby bol po celom rozložený. Mäso rozložíme rovnomerne po celom alobale. Praženicu s hríbmi rozotrieme na mäso, od okraju necháme asi 2 cm. Pridáme kukuricu, hrášok, pokrájanú kápiu. Preklopíme alobal cez seba a vytvoríme roládu. Mäso dáme piecť cca na hodinu. Po upečení mäso odbalíme z vrchnej časti z alobalu, posypeme syrom a dáme zapiecť tak, aby sa syr roztopil. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!