Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prívarok z tekvice


Prísady

500 g očistenej tekvice,
40 g masti,
50 g cibule,
sol; 2‚5 dl kyslej smotany,
30 g hladkej múky,
cukor,
kôpor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.79/5

Hodnotenie: 2.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tekvicu postrúhame na hrubom strúhadle. Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme k nej tekvicu, posolime, prikry jeme a udusíme do mäkka. V smotane rozhabarkujeme múku, primiešame k tekvici a povaríme. Hotový prívarok prisladíme, ak je málo kyslý, pridáme trošku octu a vmiešame pokrájaný kôpor. Podávame s uvareným alebo uduseným hovädzím mäsom, vajíčkami a so zemiakmi alebo s chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!