Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Filé s cesnakovou omáčkou


Prísady

4 kusy rybacieho filé,
80 g polohrubej múky,
1 vajce,
40 ml piva,
80 ml olivového oleja,
150 g strúhanky,
2 veľké zemiaky,
omáčka: 4 strúčiky cesnaku,
1 lyžička bieleho vínneho octu,
soľ,
mleté čierne korenie,
80 ml olivového oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 1.9/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, vajca a piva urobíme cestíčko, v ktorom namáčame osušené kúsky filé. Potom ich obalíme v strúhanke a pražíme v oleji dve minúty na každej strane. Pripravíme si omáčku. Ošúpané zemiaky pokrájame na kocky a uvaríme a necháme odkvapkať. K rozpučeným zemiakom pridáme roztlačený cesnak a vínny ocot, dochutíme soľou a korením a po kvapkách za stáleho miešania pidáme olej, kým zmes nie je hladká a hustá. Rybie filé podávame teplé s chlebovou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!