Prísady
3 jablka,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Ušľaháme šľahačku s práškovým a vanilkovým cukrom. Jablka očistíme a nakrájame na kocky. Hrušky očistíme, rozkrojíme na polovice a necháme im stopky. Fóliu potrieme nahriatym maslo. Dáme kopček jabĺk, 1 polovicu hrušky a 2 slivky zo strán. Ovocie posypeme cukro, škoricou a urobím balíček. Takto pripravené balíčky dáme na pekáč a pečieme 20 až 30 minút. (Keď ovocie nedáme do alobalu, ale iba urobíme kôpky ovocia na pekáči, tak tieto pečieme dlhšie - až 1 hodinu.) Podávame so šľahačkou a posypeme zvyškom cukru a škorice. Pijeme k tomu čaj. Môžeme takto pripraviť ovocie nielen v rúre, ale aj v prírode na rošte, na ohni v alobale.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!