Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zeleninový nákyp


Prísady

250 g mrkva
,
250 g kaleráb
,
250 g cukina
,
250 g zemiaky
,
250 g šampiňóny
,
250 g kyslá smotana
,
1 kavová lyžička kari korenie
,
1 kavová lyžička bylinková soľ
,
1/4 kavovej lyžičky tymián
,
na špičku noža chilli korenie
,
1 kavová lyžička štipľavá paprika
,
1 rozotretý strúčik cesnaku
,
100 g tvrdý syr mozarella
,
2 vajcia


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetku zeleninu postrúhame, syr a šampiňóny nakrajáme na plátky. Pripravíme si zalievku: rozšľaháme smotanu s vajíčkami a všetkým korením. Na spodok pekáča dáme vrstvu šampiňónov a na ňu jednotlivé vrstvy zeleniny. Znovu vrstvu šampiňónov a na ňu jednotlivé vrstvy zeleniny. Zalejeme to zalievkou a pekáč zakryjeme alobalom. Dáme na 45 minút piecť do rúry (200 stupňov). Potom dáme dole alobal a navrch dáme plátky syra a už to ničím nezakryváme, ale ešte to dáme do rúry, kým sa syr neroztečie a jemne nezhnedne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!