Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Slovenská kapustnica


Prísady

: 500 g kyslej kapusty,
200 g údenej klobásy,
30 g sušených húb,
100 g sušených sliviek,
soľ,
mleté čierne korenie,
3 strúčiky cesnaku,
1 vajce,
130 g hrubej múky\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.63/5

Hodnotenie: 2.6/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustu zalejeme vodou, pridáme umyté posekané huby, slivky, klobásu a varíme asi dve hodiny. Nakoniec pridáme strúhanie a dovaríme. Klobásu vyberieme, nakrájame na kolieska, vložíme späť do polievky, dochutíme a podávame. Strúhanie: z vajíčka a múky vypracujeme tuhé cesto, ktoré strúhame na slzičkovom strúhadle.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!