Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Pastierska roštenka


Prísady

400g hovädzej roštenky,
soľ,
mleté čierne korenie,
20g hladkej múky,
50g masti ( rastlinný olej ),
2 väčšie cibule,
100g údenej klobásy,
mäsový vývar,
150g údeného syra,
2 lyžice kečupu,
zelená petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso zľahka naklepeme, narežeme okraje, osolíme , okoreníme, poprášime múkou a opečieme na rozohriatom tuku z oboch strán. Potom pridáme pokrájanú cibuľu a olúpanú údenú klobásu pokrájanú na kolieska, opražíme a podlejeme vývyrom. Udusíme do mäkka. Potom preložíme do ohňovzdornej misy, posypeme postrúhaným syrom , pokvapkáme kečupoma zapečieme vo vyhriatej rúre. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou. Jako prílohu podávame čerstvý tmavý chlieb alebo opekané zemiaky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!