Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Rybací paprikáš


Prísady

800 g rybieho filé,
200 ml smotany,
1 PL hladkej múky,
cibuľu,
1 PL mletej sladkej papriky,
2 PL masla,
čierne korenie,
soľ,
citrónovú šťavu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.15/5

Hodnotenie: 3.2/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Filé pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým si nakrájame cibuľu, speníme ju na masle, primiešame papriku a premiešame.
Mierne podlievame a dusíme na miernom ohni. Na tento základ položíme rybu a po 10 minútach zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Rybu dodusíme na miernom ohni do mäkka, omáčku dochutíme citrónovou šťavou a soľou. Podávame s ryžou alebo cestovinou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!