Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Torízo ( rizoto a la čálik )


Prísady

500 g zeleninovej zmesi (mrazená mrkva a hrášok s kukuricou),
2 očistené póry,
300 g hlív alebo aj iných čerstvých húb,
1 cibuľa,
200 g ryže,
3 vajcia,
olej,
soľ,
vegeta,
karí korenie alebo červená paprika


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.78/5

Hodnotenie: 2.8/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do osolenej vody dáme variť zeleninovú zmes, po 8 – 10 minútach pridáme ryžu a trocha oleja. Medzitým udusíme na cibuľke a oleji huby. Zatiaľ čo sa varí ryža a dusia huby, z vajec si upečieme omeletu. Potom pokrájame pór na tenké kolieska a dáme ho do sitka. Vychladnutú omeletu pokrájame na tenké rezance. Uvarenú ryžu scedíme cez pripravený pór. Ocedenú zmes dáme do misy, pridáme hubovú zmes a omeletové rezance, premiešame, dosolíme a podľa chuti dokoreníme. Podávame so zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!