Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grilovaná špargľa v slanine s reďkovkami


Prísady

100 g čerstvej špargle,
50 g oravskej slaniny,
soľ,
vegeta,
50 g reďkovky,
pór,
cesnak,
olivový olej alebo maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.56/5

Hodnotenie: 2.6/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Špargľu ošúpeme a 15 minút varíme v slanej vode. Potom ju obalíme v plátkoch slaniny a spevníme špáradlom. Osolíme a grilujeme na oleji do zlatista. Na oleji alebo masle podusíme na kolieska nakrájané reďkovky spolu s pórom pokrájaným na rezance. Ochutíme vegetou a troškou prelisovaného cesnaku. Na tanier kladieme dusenú reďkovku a na ňu grilovanú špargľu. Ako prílohu podávame maslovo-bylinkové toasty z rožkov nakrájaných na kolieska.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!