Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kysnutá knedľa


Prísady

25 dkg hrubej múky,
2 dkg masti,
1 dkg droždia,
2 dcl mlieka,
6 žemlí,
vajce,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.08/5

Hodnotenie: 2.1/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do preosiatej múky pridáme droždie rozdrobené vo vlažnom mlieku,
soľ, vajce. Vypracujeme cesto, do ktorého zamiešame pokrájané
žemle opražené na masti a necháme na teplom mieste vykysnúť. Z
vykysnutého cesta sformujeme valček alebo robíme knedle, ktoré varíme v osolenej vode podľa veľkosti asi 10-15 minút. Podávame k mäsám s omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!