Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Držky na paprike


Prísady

1000 g držiek v surovom stave,
60 g margarínu,
50 g hladkej múky,
75 g cibule,
125 ml mlieka,
cesnak,
mletá paprika,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5

Hodnotenie: 2.3/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené držky nakrájame na rezance. Na tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu dozlata, pridáme múku a urobíme ružovú zápražku, zamiešame červenú papriku, zalejeme vývarom z držiek, dobre rozšľaháme, pridáme mleté čierne korenie, soľ a varíme najmenej 30 minút.
Omáčka musí byť dostatočne hustá, pretože držky pustia šťavu a omáčka redne. Pred koncom varu pridáme do omáčky mlieko, ešte chvíľu povaríme, zamiešame sekanú petržlenovú vňať, prelejeme uvarené, nakrájané držky a necháme ešte raz prejsť varom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!