Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Nátierka z bryndze


Prísady

: sardinky 2ks,
maslo 120g,
bryndza 250g,
kapary ÈL,
horčica 1 ÈL,
olej 1 ÈL,
syr - ementál 50g,
maslo 60g,
rasca,
paprika,
pažítka,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
sardinky bez kostí zmiešame s maslom a bryndzou a pretlačíme cez sito do misy. Pridáme sekané kapary, francúzsku horčicu, lyžicu oleja, strúhaný ementál, podľa chuti papriku, rascu, sekanú petržlenovú vňať. Bryndzu dobre rozmiešame a dáme uležať na studené miesto. Po chvíli dáme bryndzu na misu, ozdobíme petržlenovou vňaťou s ružičkami masla posypanými paprikou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!