Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Staročeské bravčové stehno


Prísady

1 OOO g bravčového stehna alebo pleca,
3 lyžice masti,
4 strúčiky cesnaku,
cibuľu,
lyžicu medu,
lyžicu hladkej múky lyžičku mletej rasce,
lyžičku zázvoru,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.82/5

Hodnotenie: 2.8/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso osolíme, potrieme ho cesnakom a posypeme korením. V pekáči rozohrejeme masť, vložíme mäso a podlejeme teplou vodou. Pečieme za občasného podlievania výpekom, pričom mäso obraciame. Pred koncom pečenia pridáme do výpeku nadrobno pokrájanú cibuľu a mäso potrieme medom rozmiešaným v troche vody. Prudko zapečieme, až kým sa med trochu skaramelizuje. Mäkké mäso vyberieme a nakrájame na plátky. Výpek zahustíme múkou a povaríme. Mäso podávame preliate šťavou, so zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!