Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Krupicový závin


Prísady

pol kg zemiakov uvarených v šupke,
pol kg polohrubej múky,
1 dl mlieka,
1 kocku droždia,
soľ,
masť


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené zemiaky roztlačíme do hladka a necháme vychladnúť. Pridáme ostatné suroviny a spracujeme cesto, ktoré rozdelíme na štyri časti. Každú časť rozvaľkáme, omastíme rozpustenou masťou, posypeme krupicou a zrolujeme. Pokrájame na kúsky, poukladáme ich na vymastený plech a upečieme v rúre. Najprv pečieme slabo, neskôr teplotu zvýšime.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!