Prísady
2 cibule,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cibuľu a cesnak olúpeme, jemne posekáme a vypražíme na rozohtriatom oleji. Pridáme mleté mäso a opečieme zo všetkých strán.
Prisypeme olúpanú a jemne nakrájanú mrkvu a opekáme spoločne. Ochutíme tymiánom, osolíme a okoreníme. Zemiaky olúpeme, nakrájame na plátky a 10 min. varíme v osolenej vode. Vyberieme ich, necháme odkvapkať a opečieme na 2 lyžiciach masla. Do formy kladieme vrstvu zemiakov, mäsa a opať zemiaky. Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Múku opražíme na 1 lyžici masla, vmiešame vývar z MAGGI Bujoxu a smotanu, necháme vzkypieť, osolíme, okoreníme a nalejeme na pokrm. Posypeme syrom a pečieme dozlata asi 30 min. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!