Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zemiakové placky s údeným mäsom plnené kapustou


Prísady

Placky: 2 vajcia,
200 ml mlieka,
8 väčších zemiakov,
cesnak,
300 g hladkej múky,
olej,
petržlenová vňať,
majoránka,
mleté čierne korenie,
soľ\.
Plnka: 200 g údeného mäsa
,
400 g kyslej kapusty,
1 cibuľa,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky pomelieme, pridáme suroviny na placky, všetko premiešame a upečieme placky - 3 kusy na jednu porciu. Do stredu upečených placiek dáme podusenú kapustu. Placky zrolujeme (alebo preložíme) a ozdobíme vňaťou a údeným mäsom, ktoré sme nakrájali na rezance alebo na tenké plátky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!