Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Oškvarkové knedle


Prísady

2000 g zemiakov v surovom stave,
1 vajce,
200 g bravčových oškvarkov,
350 g hladkej múky,
63 g krupice,
75 g masti,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Deň vopred uvaríme zemiaky, olúpeme ich a necháme úplne vychladnúť. Vychladnuté zemiaky pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme soľ, múku, krupicu, celé vajce a vypracujeme tuhé cesto, ktoré rozdelíme na rovnaké diely, naplníme oškvarkami, dobre uzatvoríme a varíme v posolenej vode.
Knedle podávame s kapustou a mastíme masťou a oškvarkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!