Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kotlety z čerstvých húb


Prísady

1/4 kg hríbov,
malá cibuľka,
4 žemle,
8 dkg masla,
1/4 l smotany,
trochu petržlenovej vňate,
strúhanka,
mleté čierne korenie,
rasca,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.8/5 (4)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno nakrájané huby podusíme na masle, do vychladnutých pridáme žemle navlhčené v smotane, osmaženú cibuľku, korenia, soľ, premiešame, pridáme podľa potreby strúhanku tak, aby sme dostali hustejšie cestíčko. Pol hodiny ho necháme odležať a potom z neho lyžicou vykrajujeme bochníčky, vložíme na rozpálený olej, lyžicou roztlačíme do tvaru kotlety a z oboch strán osmažíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!