Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Szegedínske bravčové kotlety


Prísady

4 väčšie kotlety
,
masť
,
500 g kyslej kapusty
,
lyžička sladkej papriky
,
cesnak
,
mletá rasca
,
veľká cibuľa
,
1 litra kyslej smotany
,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5

Hodnotenie: 2.1/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kotlety naklepeme cez fóliu päsťou, osolíme a z oboch strán opražíme na oleji. Mäso vyberieme a do rozpálenej masti vložíme miesto neho nakrájanú cibuľu, ktorú opečieme do zlatista. Vložíme naspäť mäso, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme rascu, cesnak, papriku a kapustu. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. Podávame s knedľou alebo so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!