Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Miešané mäsové predjedlo


Prísady

Zvyšky mäsa,
šunka,
100 g slaniny,
300 ml smotany,
6 zemiakov,
malá cibuľa,
pol lyžičky rasce,
zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.85/5

Hodnotenie: 2.8/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu nakrájame na malé kocky a upražíme s nadrobno nakrájanou cibuľou. Pridáme uvarené, olúpané a na plátky nakrájané zemiaky a posypeme rascou. Občas premiešame. Medzitým nakrájame rozličné zvyšky mäsa aj so zelenou petržlenovou vňaťou. Zemiaky zmiešame so smotanou, posypeme nakrájaným mäsom a na niekoľko minút vložíme do rúry, aby sa pokrm prehrial. Podávame ozdobené reďkovkou, kapiou a podobne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!