Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor so zeleninovou a jogurtovou omáčkou


Prísady

Olej,
sága vita,
1 väčší kapor,
miešaná zelenina (mrkva,
uhorka alebo cukina,
zeler),
100 g kyslej smotany,
100 g bieleho jogurtu,
100 g mäkkého syru,
koreniny (majorán,
vegeta,
soľ)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra dobre umyjeme, narežeme na viac častí a pripravíme na vyprážanie. Kúsky na oleji opražíme do ružova po obidvoch stranách. Podávame s omáčkou a zeleninou. Zeleninu nakrájame nadrobno, podusíme na tuku. Omáčku pripravíme rozšľahaním smotany,, mlieka a syra. Do omáčky pridáme koreniny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!