Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubové dolky


Prísady

450 ml pochúťkovej smotany,
10 PL polohrubej múky,
2 vajíčka,
soľ,
300 g húb,
100 g strúhaného eidamu,
1 lyžičku prášku do pečiva,
olej,
150 g syra feta,
bylinky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5

Hodnotenie: 2.8/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistite a nadrobno nakrájajte. Smažte ich na panvici asi 15 minút. Osoľte a okoreňte, nechajte vychladnúť. Pár lyžičiek usmažených húb odložte.
250 ml smotany zmiešajte s vajíčkami, múkou, so strúhaným eidamom, s práškom do pečiva a hubami. Na panvicu nalejte olej a smažte dolky.
Syr feta postrúhajte alebo pomrvte a zmiešajte s 200 ml smotany. Dolky ozdobte ochutenou smotanou, posypte trochou usmažených húb a čerstvých nasekaných byliniek.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!