Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapečený špenát s cestovinou


Prísady

500 g špenátu,
2 vajcia,
300 ml mlieka,
50 g masla,
20 g hladkej múky,
250 g cestoviny,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.83/5

Hodnotenie: 2.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytý špenát nadrobno nakrájame, osolíme, okoreníme a udusíme na masle. Potom pridáme v šálke mlieka rozmiešanú múku a povaríme. Cestovinu (kolienka, mušličky) uvaríme v slanej vode. Odcedené premiešame so špenátom.
Ohňovzdornú misu vymastíme, naplníme špenátom, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, osolíme a v rúre upečieme dozlata.
Podávame s cviklovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!