Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie fašírky s hubami


Prísady

450 g pomletého kuracieho mäsa,
2 cibule,
250 g húb ( šampiňóny),
soľ,
čierne mleté korenie,
horčica,
zväzok petržlenovej vňate,
1 kyslá smotana,
1 strúčik cesnaku,
olej,
1 červená paprika


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do pomletého kuracieho mäsa pridáme najemno posekanú alebo postrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, korenie, soľ, a dobre premiešame. Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň na 1/2 hodiny schladiť. Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa). Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka. Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme. Touto omáčkou polejeme fašírky. Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!