Prísady
450 g pomletého kuracieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do pomletého kuracieho mäsa pridáme najemno posekanú alebo postrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, korenie, soľ, a dobre premiešame. Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň na 1/2 hodiny schladiť. Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa). Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka. Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme. Touto omáčkou polejeme fašírky. Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!