Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bryndzové koláčiky


Prísady

350 g hladkej múky,
100 g masla,
3 lyžice kyslej smotany,
10 g droždia,
vajce


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5

Hodnotenie: 2.3/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
K múke pridáme zmäknuté maslo, bryndzu, v smotane rozmiešané droždie a vajce.
Zmiešame a necháme dve hodiny stáť. Potom cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 1,5 cm a vykrajujeme z neho koláčiky, ktoré naukladáme na plech a opäť necháme chvíľu stáť. Potom ich potrieme žĺtkom a pečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!