Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rajčiny plnené bryndzou


Prísady

rajčiny 6ks,
cibuľa 4ks,
hrozno 12ks,
bryndza 120 – 150g,
biely jogurt cca 100g,
žerucha


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.59/5

Hodnotenie: 2.6/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
z rajčín rozrezaných napoly, lyžičkou vyberieme semená a vnútro. Do misky posekáme malý zväzok žeruchy, nadrobno nakrájanú cibuľu, hrozno zbavené semien, bryndzu. Primiešame biely jogurt. Všetko dobre zmiešame. Takto pripravenou zmesou plníme pripravené polovice rajčín.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!