Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bryndzovníky


Prísady

krupica 400g,
droždie 150g,
mlieko 2dl,
tuk 40g,
vaječný žĺtok 1ks,
bryndza 250g\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5

Hodnotenie: 2.4/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
do preosiatej múky pridáme vo vlažnom mlieku rozmiešané droždie, tuk, žĺtok, soľ a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré necháme v teple vykysnúť. Potom cesto rozdelíme na 16 rovnakých dielov, ktoré na doske zaguľatíme a dáme na omastený plech. Uprostred cesta vytlačíme jamku, do ktorej vložíme bryndzu rozotrenú so smotanou a upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!