Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové medailonky – geischa


Prísady

8 plátkov bravčovej panenky (šál),
1/2 konzervy mandarínkového kompótu,
lyžica zaváraných višní,
50 g masla,
40 g sparených lúpaných mandlí,
čierne mleté korenie,
soľ,
šalvia


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.78/5

Hodnotenie: 1.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso osolíme, okoreníme korením a šalviou. Prudko opečieme na oleji z oboch strán. Vyberieme na tanier. Nasekané mandle, višne
a mandarínky dáme na panvicu do omáčky krátko podusiť. Mäso tiež vrátime do omáčky s prehrejeme. Podávame s dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!