Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Cesnakové zemiaky


Prísady

600 g – 800 g zemiakov,
4 PL masti alebo oleja,
soľ,
cesnak,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky olúpeme a nakrájame na plátky hrubé 1,5 mm až 2 mm. Rozložíme ich na ľahko vymastený plech a vložíme do horúcej rúry. Keď plátky zemiakov ľahko zozlatnú, preložíme ich do misy, pridáme soľ, nasekaný cesnak, mleté čierne korenie, pokvapkáme masťou a niekoľkokrát ich v miske pretrasieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!