Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečené hlivy


Prísady

1 kg hlivy ustricovej ( vhodná je i bedľa alebo masliak ),
5 strúčikov cesnaku,
olivový olej,
petržlenová vňať,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.68/5

Hodnotenie: 2.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do väčšieho pekáčika alebo zapekacej misy nalejeme toľko oleja, aby pokryl dno. Vložíme na tenké plátky nakrájaný cesnak a potom očistené hlivy tak, aby sa čo najmenej prekrývali. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 180°C 15 až 20 minút. Upečené huby osolíme podľa chuti a posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!