Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Filé á la charlie


Prísady

1 kg rybieho filé (kocka),
1 veľká cibuľa,
3 strúčiky cesnaku,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
3 feferónky,
3 bobkové listy,
6 bobuliek nového korenia,
6 klinčekov,
kečup,
hladká múka,
vegeta,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista. Odstavíme ju, prisypeme k nej čajovú lyžičku červenej papriky a premiešame.
Pridáme rybie filé, pokrájané na zhruba dvojcentimetrové kocky, a zalejeme horúcou vodou. Pridáme vegetu, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájané feferónky, mleté čierne korenie a zľahka premiešame. Spolu s pridanými bobkovými listami, klinčekmi a novým korením dusíme pod pokrievkou 20 minút. Viac nemiešame! Potom vyberieme bobkové listy, klinčeky a nové korenie. Rybie filé zalejeme kečupom, v ktorom sme rozhabarkovali múku. Opäť premiešame a necháme zovrieť.
Odstavíme z ohňa a na desať minút prikryjeme pokrievkou. Podávame s karí ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!