Prísady
1 kg rybieho filé (kocka),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista. Odstavíme ju, prisypeme k nej čajovú lyžičku červenej papriky a premiešame.
Pridáme rybie filé, pokrájané na zhruba dvojcentimetrové kocky, a zalejeme horúcou vodou. Pridáme vegetu, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájané feferónky, mleté čierne korenie a zľahka premiešame. Spolu s pridanými bobkovými listami, klinčekmi a novým korením dusíme pod pokrievkou 20 minút. Viac nemiešame! Potom vyberieme bobkové listy, klinčeky a nové korenie. Rybie filé zalejeme kečupom, v ktorom sme rozhabarkovali múku. Opäť premiešame a necháme zovrieť. Odstavíme z ohňa a na desať minút prikryjeme pokrievkou. Podávame s karí ryžou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!