Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vianočná hríbovica 2


Prísady

750 g domácej klobásy,
750 g údeného mäsa,
sušené huby,
cesnak,
cibuľu,
bobkový list,
celé čierne korenie,
mlieko,
0‚5 l kyslej smotany,
hladkú múku,
olej,
mletú červenú papriku\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.6/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do veľkého hrnca dáme klobásu a údené mäso, zalejeme vodou, pridáme cesnak, cibuľu, korenie, bobkový list a nadrobno posekané huby. Varíme, pokým nie je všetko mäkké. Mäso a klobásu vyberieme a prikryjeme. Vyberie aj korenie a bobkový list. Na oleji opražíme múku, pridáme mletú červenú papriku, premiešame a zalejeme mliekom. Rozvaríme na hladko a vlejeme do hrnca. Varíme 5 až 10 minút. Kyslú smotanu rozmiešame s lyžicou hladkej múky, nalejme do hrnca a za stáleho miešania povaríme. Dochutíme soľou a octom. Podávame s pokrájanou klobásou a chlebom. Údené mäso podávame osobitne, s chrenom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!