Prísady
50 g malých krúp,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Krúpy dôkladne premyjeme, dáme do rajnice s rozohriatym olejom, osolíme, podlejeme horúcou vodou a udusíme domäkka. Koreňovú zeleninu očistíme a nahrubo postrúhame. Do hrnca dáme trochu oleja a opražíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľa dosklovita. Pridáme kolieska póru, postrúhanú zeleninu, mletú papriku, podlejeme trochou horúcej vody a dusíme do polomäkka. P otom pridáme očistené, na kocky pokrájané zemiaky, vo vode rozmiešaný masox, hrniec dolejeme vodou a varíme, kým nebudú zemiaky a zelenina mäkké. Nakoniec pridáme hotové krúpy, polievku dochutíme soľou, vegetou a strúhaným muškátovým orieškom Porcie ozdobíme kolieskami póru.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!