Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vianočná polievka na polnoc


Prísady

1 kg bravčového mäsa z pliecka,
0‚5 kg cibule,
6 lyžíc oleja,
4 lyžice paradajkového pretlaku,
2 litre mäsového vývaru,
2 lyžičky cukru,
3 lyžice červenej papriky,
soľ,
korenie,
100 g uvarenej bielej fazule


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso a cibuľu nakrájame na malé kocky. V hrnci rozpálime olej a cibuľu prudko opražíme. Potom pridáme mäso a niekoľko minút ho pražíme. Podlejeme vývarom, pridáme soľ, papriku, korenie, cukor a uvarenú fazuľu. Varíme desať minút. Pridáme paradajkový pretlak a necháme prevariť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!