Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
75 g tenkých rezancov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme a odložíme nabok. Rajčiny ošúpeme /najprv ich sparíme horúcou vodou/, nakrájame na štvrtky, zbavíme zrniečok a pokrájame na tenké pásiky. Zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame nadrobno a podusíme na horúcom oleji. Prilejeme zeleninový vývar a 15 minút všetko spolu povaríme. Z chleba odkrojíme kôrku a nakrájame ho na malé kocky. Panvicu dôkladne vytrieme strúčikom cesnaku, necháme na nej rozpustiť lyžicu masla a opečieme chlebové kocky. Do hotovej polievky dáme nakrájané rajčiny, rezance, opečené chlebové krutóny a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!