Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hráškový krém


Prísady

hrášok,
maslo,
soľ,
mleté čierne korenie,
muškátový oriešok,
vývar,
špalda,
sladká smotana,
vajíčko,
cibuľa,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.39/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hrášok opražíme na rozohriatom masle, pridáme soľ, čierne korenie, muškát, zalejeme vývarom a podusíme. Z múky, opražených zrniek špaldy, sladkej smotany, vajíčka, osmaženej cibule a nasekanej petržlenovej vňate urobíme cesto, necháme ho odstáť, potom lyžičkou formujeme knedličky, ktoré vkladáme do vriacej osolenej vody. Uvarené knedličky podávame zaliate hráškovým krémom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!